Úvodní mise z Command and Conquer 4
zdroj: tisková zpráva

Úvodní mise z Command and Conquer 4

8. 3. 2010 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už žádný výběr, zda GDI, nebo NOD - každý totiž začne hrát za "ty hodné".

Do vydání sci-fi RTS Command & Conquer 4 už zbývají jen týdny a proto je nejvyšší čas se podívat na to, co vás čeká v její singleplayerové kampani. Ta začíná ve chvíli, kdy se Kane k údivu vlastních stoupenců zdánlivě přidá ke GDI, aby společně čelili rostoucí hrozbě zaplavení planety Tiberiem. Jeho rozhodnutí ovšem popudí radikální frakce v NODu, které se pokusí uzurpovat vedení a okamžitě rozpoutají několik šarvátek s místními hlídkami GDI.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Místo toho, abyste si tedy na začátku vybrali strany jako obyčejně, začnete - chtě nechtě - na straně "těch hodných", tedy v roli obyčejného velitele GDI. Teprve v pozdější fázi hry pak dostanete možnost utéct k NODu a přidat se na druhou stranu barikády. Všichni ale budou muset splnit první úkol za GDI, tedy ochránit humanitární konvoj, ze všech stran napadený jednotkami NODu.

V následující misi se pak s inženýrem bude třeba vplížit až do kontrolní věže ovládané nepřítelem (asi variace na legendární misi s Commandem z prvního C&C), byť po cestě vás čeká spousta zastavení a dost času na to si např. uložit hru - třeba když projdete kolem neutrálních základen s ostřelovači, které budete moci přitáhnout na svoji stranu anebo budete-li míjet sýpky plné Tiberia, jež se bude hodit pro přivolání posil.

Command & Conquer 4 vyjde 16. března pro PC - více v našem kompletním zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Hraný trailer z Command and Conquer 4  [19.2.2010 17:17 - levis]
Obrázky z bety Command and Conquer 4  [11.1.2010 15:15 - levis]
Nahrávka mise z Command and Conquer 4  [22.12.2009 10:10 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články