Úvod do světa Terminator Salvation
zdroj: tisková zpráva

Úvod do světa Terminator Salvation

8. 3. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První informace o příběhu, postavách i terminátorech, proti nimž budete bojovat. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Začne to obrovskou bitvou, v níž stovky vzbouřenců napadnou továrnu Skynetu. Nepřítel je sice přečíslen, ale přesto bitvu obrací ve svůj prospěch a nakonec povstalce začíná decimovat: tehdy se ujmete role Connora, na pohled obyčejného vojáka mezi vzbouřenci, jak ale ví ti z vás, obeznámení s filmovou sérií, zároveň i ústřední postavu všeho dění. A bude to také v téhle bitvě, kdy se stane něco nečekaného, co právě Connora a jeho tým pošle splnit jakýsi zásadní úkol.

Tolik úvod do světa third-person střílečky Terminator: Salvation, která se bude odehrávat v roce 2016, tedy dva roky před událostmi z filmu. Tím pádem si ve hře neužijete tolik oblíbené cestování v čase, protože to ještě stále nebylo vyvinuté, objeví se ale populární plazmové zbraně Skynetu, např. na střechách tanků, věží nebo v rukou některých bossů. Naopak povstalci budou mít k dispozici jen klasický arzenál brokovnic, pušek, granátometů atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vězte také, že během hry se Connorův tým rozšíří (v jednu chvíli má čítat až deset vojáků) a že s některými jeho členy budete moci navázat bližší vztah, jiných se naopak dotkne, pokud někoho třeba necháte napospas jisté smrti a nepřispěcháte mu na pomoc. Tak jako tak budete nejvíc komunikovat s Blairem Williamsem a Barnesem, které oba namluví jejich herci z filmu. Důležitou postavou bude také bývalá středoškolská učitelka Angie Salter (ta se ve filmu nicméně neobjeví).

Konečně stojí za zmínku, s jakými terminátory se ve hře potkáte. Autoři slibují, že narazíte víceméně na každý model, který se objevil v některém z filmů: třeba kosternatého T-600, vývojáři označovaného za "frankensteinovské monstrum", které poznáte mj. díky jeho neodbytnému rotačnímu kulometu. Abyste tenhle stroj zničili, budete muset operovat se zbytkem týmu, terminátora obklíčit a nakonec spustit palbu z několika míst zároveň.

Terminator: Salvation vyjde v květnu pro Xbox 360, PS3, Wii a PS2, jeho PC verzi autoři zatím stále nepotvrdili, ale zahraniční weby s ní prozatím počítají - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
První obrázky z Terminator Salvation  [22.1.2009 18:18 - levis]
Hra Terminator Salvation na videu  [15.12.2008 08:00 - levis]
Trailer z filmu Terminator Salvation  [10.12.2008 19:19 - levis]
Ohlášení filmové hry Terminator Salvation  [20.11.2008 21:21 - jd]
zdroj: Gamepro & PCGH

levis

Nejnovější články