Universal Combat: A World Apart
zdroj: tisková zpráva

Universal Combat: A World Apart

19. 11. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Derek Smart a jeho vývojářské studio 3000AD včera oznámilo další produkt série Universal Combat (dříve známá také jako Battlecruiser Generations).

Jmenuje se Universal Combat - A World Apart a jde o addon k původní hře, která byla vydána v únoru tohoto roku. UCAWA bude prostě něco jako byla kdysi Battlecruiser Millenium Gold k původní hře BCM. Možná vás ale teď napadá, co se stalo s dříve ohlášeným datadiskem s podtitulem Hold the Line. Magazín The Adrenaline Vault zveřejnil informaci, že došlo ke zrušení jeho vývoje a místo toho prý začal vznikat právě A World Apart. Příznivci série Battkecruiser se tak každopádně mohou pomalu začít těšit na nové dílo tohoto typu (tzn. mnohem komplexnější hru), navíc poháněné novějším a dokonalejším enginem než Universal Combat: Hostile Intent, akčně laděný samostatný titul, který má být vydán souběžně s UCAWA, tedy v prvním čtvrtletí příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

A World Apart, stejně jako většina klasických datadisků, nepůjde spustit bez původní hry. Spolu s ním se dočkáte nejen oprav některých chyba různých vylepšení a zdokonalení, ale hlavně také nového grafického enginu, který se s tím předchozím nedá vůbec srovnávat. Od tohoto nového grafického základu se samozřejmě odvíjí řada evidentních změn - v texturách, animacích, atd. Vylepšení se dotkla rovněž umělé inteligence NPC a multiplayeru (např. chat s podporou více jazyků, vyhledávačem serverů, automatickým patchováním, aj.). Co se týče herního obsahu, můžete se těšit na dvě nové kampaně o 16 misích (jedna hratelná za vzbouřence, druhá za pilota elitní jednotky), 16 zvláštních scénářů "Instant Action", 16 nových modelů postav, nové modely zbraní a v neposlední řadě ještě dva kooperativní multiplayerové scénáře s podporou až 32 hráčů. Více se můžete dozvědět v dnešním rozhovoru na HomeLANu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články