UFO: Aftershock - pokračování Aftermath
zdroj: tisková zpráva

UFO: Aftershock - pokračování Aftermath

5. 5. 2004 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Cenega k příležitosti nadcházející výstavy E3 oficiálně oznámila UFO: Aftershock, pokračování loňské sci-fi strategie UFO: Aftermath od brněnského studia Altar Interactive.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak se totiž ukázalo, Reticulanové, kteří se minule snažili zamořit naší planetu biomasou, byli jen odpadlickou frakcí mimozemské civilizace. Ta nyní vybudovala několik kilometrů velkou družici s uzavřeným eko-systémem, kam by ráda přesunula zbytky lidské populace, aby mohla pokračovat s podivnými experimenty na Zemi...

Osvědčený mix taktických misí a strategického umísťování základen na zeměkouli zůstane zachován i v UFO: Aftershock. Nicméně setkáme se s novými technologiemi a předměty k výzkumu, novými druhy nepřátel a spojenců nebo vylepšeným RPG a SAS (?) systémem. Tolik výcuc z informačně chudé tiskové zprávy, ale na druhou stranu můžeme být rádi, že byl uvolněn aspoň E3 trailer (7 MB, DivX). V půldruhé minutě jeho renderovaných sekvencí spatříte mj. průlet budovami, výbavu vojáků nebo zaměřování vetřelců, které zpracováním trochu připomíná video ze Star Wars: Republic Commando. První screenshoty z UFO: Aftershock by měly být k dispozici příští týden; termín vydání hry zní: rok 2005.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články