Ubisoft chystá na příští rok akci Alive
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá na příští rok akci Alive

6. 9. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V rámci článku o postupném zohledňování ženského pohledu v do této doby stále ještě hlavně "testosteronovém" herním průmyslu na stránkách magazínu Herald Tribune došlo k odhalení nového projektu společnosti Ubisoft, který by měl vyjít v příštím roce.

Dílo se má jmenovat Alive a v zásadě půjde o akci. Ale co s tím mají co společného ženské? Například to, že se stále více mladých dívek a žen pouští do hraní her a to začíná být znát v takové míře, že už to nemohou/nechtějí, a ve vlastním zájmu by ani neměli, přehlížet ani sami vývojáři.

Ženy-hráčky jsou celkově náročnější co se týče požadavků na zpracování her. Chtějí propracovanější příběh, více emocí, postavy, se kterými by se mohly dobře ztotožnit a právě tohle všechno má nabízet akce Alive. Tím ovšem není myšleno, že by tato hra byla určena výhradně ženám, nýbrž to, že i ony si v ní budou moci přijít na své. Hlavní hrdinové příběhu tohoto titulu se budou muset hodně spoléhat na své instinkty a na sebe navzájem, pokud mají přežít jakousi katastrofu. Alive má odrážet snahu Ubisoftu zaměřit se na tzv. "action plus" styl. Jde o to, že hra bude více orientována směrem k dramatu, postavy v ní vykáží více lidskosti, celkově to půjde více do hloubky. Přitom to bude stále o přežití, stejně jako také o tom, že všechno nejde řešit pouhým střílením. Žádné další podrobnosti o Alive zatím neznáme, ale hned jak se k nějakým dopracujeme, určitě se s vámi o ně podělíme.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články