Trainz Railroad Simulator 2004 v češtině
zdroj: tisková zpráva

Trainz Railroad Simulator 2004 v češtině

5. 8. 2003 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt před okamžikem oznámila, že se stala na území České republiky, Slovenska a Polska výhradním distributorem vlakového simulátoru Trainz Railroad Simulator 2004 od australských vývojářů AURAN.

trainz2004 zdroj: tisková zpráva Jedná se o pokračování loňského titulu Trainz, který potěšil všechny skalní fanoušky modelové železnice, ale běžní hráči na něm kritizovali absenci více misí nebo celkovou hratelnost. Termín vydání nového Trainz Railroad Simulatoru 2004 ještě nebyl přesně stanoven, ale snahou je přinést hru na vánoční trh v lokalizované verzi.

    Podle vyjádření AURANu je Trainz™ Railroad Simulator 2004 nejkomplexnější vlaková simulace, jaká kdy byla vytvořena. Je realističtější a pracuje s více proměnnými jako například přítomnost zdrojů a průmyslu. Kromě jiného nabídne mnoho nových vlakových modelů a krajinu zpracovanou na základě skutečnosti.
Více podrobností o této hře můžete načerpat v našich dřívějších novinkách nebo na oficiálních stránkách, koncem tohoto týdne se očekává vydání dalšího českého Service Packu pro původní Trainz.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články