Total Club Manager 2004 obrázky a info
zdroj: tisková zpráva

Total Club Manager 2004 obrázky a info

25. 6. 2003 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Říká se, že když se do něčeho pustí Electronic Arts, většinou to opravdu stojí za to, stačí zmínit například jejich rychlý průnik na špičku v oblasti F1 simulátorů.

Ani situace na poli fotbalových manažerů už není po loňském Total Club Manageru 2003 tím, čím dříve bývala, a série Championship Manager má z ničeho nic velmi schopnou konkurenci, která si rychle získala srdce fanoušků. Na letošní podzim EA pochopitelně chystají další ročník TCM s označením 2004 a v naší galerii z něj naleznete první vizuální ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jednou z novinek má být 3D zobrazení různých zařízení v klubu, kdy se hra přepne do speciálního režimu a kamera učiní průlet nad postavenými budovami, k nimž přibudou například restaurace nebo cestovní kancelář. Total Club Manager 2004 bude jinak obsahovat 50 lig včetně Bundesligy, Primera Division nebo anglické Premier League, v nichž bude kopat přes 30 tisíc fotbalistů a dalších 25 tisíc dospívajících talentů. Vylepšením, po němž hráči minulé verze často volali, bude také možnost vést národní tým se vším, co k tomu patří, tzn. nominování vhodných adeptů do reprezentace, soustředění, výběru realizačního týmu nebo účasti na mistrovství světa a Euro šampionátu včetně kvalifikace.

Dále v kariéře TCM 2004 nebudou chybět ani náhodně generované mise, jako například záchrana nějakého klubu od sestupu nebo zlepšení postavení v tabulce za posledních deset zápasů sezóny. Vedle přepracovaného menu a textového módu s informacemi o průběhu střetnutí mají být více realisticky vyřešeny i přestupy hráčů mezi kluby (jejich ceny mají více odpovídat skutečnosti), sledování fotbalistů z rezervy nebo detailní vedení různých fází přípravy, o čemž se podrobněji dočtete v nově vytvořené sekci na homepage TotalClubManager.com.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články