Thief 4 oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Thief 4 oficiálně

11. 5. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Eidos provedl průzkum mezi jeho sériemi a největší zájem zaznamenal o zlodějskou ságu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Provedli jsme průzkum mezi našimi sériemi a jednou z těch, o něž jsme zaznamenali největší zájem, byl Thief. Tak odpověděl prezident Eidosu minulý týden na otázku, jestli tím druhým "tajným" projektem od relativně nového studia Eidos Montreal bude čtvrtý díl této zlodějské ságy ze středověku. S ní již neexistující Looking Glass Studios v roce 1998 definovali žánr stealth akcí na PC (info na MobyGames) a poté se objevila pokračování Thief II: The Metal Age (70%) a Thief: Deadly Shadows (90%) od rovněž zrušeného ION Stormu.

Dnešní oficiální ohlášení čtyřky je pouhou formalitou nejen vzhledem k výše vyřčenému a dřívějším indiciím, ale i kvůli jeho samotnému obsahu. Stejně jako svého času v případě Deus Ex 3 jde totiž jen o letmé dání na vědomí ve stylu "teprve na tom začínáme dělat". Zatím mají hotové přinejmenším logo, které visí na homepage, spolu s odkazem na diskusní fóra, která poslouží jako studnice nápadů a přání fanoušků.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Chtít v této skutečně rané vývojové fázi nějaké bližší informace o náplni hry, platformách či datu vydání by bylo velmi předčasné. Vše je zatím pouze v hlavách tvůrců. Vodítkem může být, že upřednostněný Deus Ex 3 určitě nestihne vyjít letošní rok. Zatím jsme se dozvěděli pouze neurčité reference, že na Thief 4 pracuje zkušený tým, jehož základní členové mají na kontě sbírku nejmenovaných AAA titulů. Nábor dalších talentovaných zaměstnanců pro tento projekt bude i nadále probíhat.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články