The Troma Project - bizardní strategie
zdroj: tisková zpráva

The Troma Project - bizardní strategie

11. 10. 2001 4:05 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bizardní tahovou strategii jsem tedy opravdu ještě nikdy v životě nehrál, o to víc mne...

Bizardní tahovou strategii jsem tedy opravdu ještě nikdy v životě nehrál, o to víc mne překvapilo dnešní tiskové prohlášení od Troma Entertainment, že jejich "The Troma Project" je po patnácti měsících vývoje gold a začne se brzo prodávat.

O co tedy jde? V prvé řadě maníci z Troma nejsou sice moc známí v oblasti výroby počítačových her, zato ale mají na svědomí například velmi úspěšný kultovní horror Mother's Day (1980), a také serii morbidních horrorů The Toxic Avenger (1985) a The Toxic Avenger, Part 2 (1989) na které jsou dodnes velice rozporuplné ohlasy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
všechny obrázky

Právě The Toxic Avenger série se stala motivací pro vytvoření hry "The Troma Project", což je jak jsem již uvedl tahová strategie, která má obsahovat 7 kapitol s více než 10 misemi odehrávajícími se v Tromaville (Německo), Motumbulandu dalších divných místech po světe a má poskytnout přes 20 hodin zábavy. Zjevně půjde o dost "hustou" hru, která rozhodně není určena dětem. Když se podíváte na obrázky (některé z ních jsme dostali exluzivně přímo od autora hry), nebo rozhlédnete na oficiálním Troma webu, hned Vám bude jasné, že tihle pánové se nezastaví pred ničím. Jen letmo se zmíním, že hra obsahuje spousty zbraní, drog a počítačových her a dalších zvrhlých hraček (zjevně zajímavá kombinace :P). Hru má zpestřit více než 30 songů od Nevermore (přední německá metalová kapela) a přes 45 minut strhujících filmečků s postavami z "Hummus Psa" (film s Lemmym z Motörhead), tvůrci South Parku a tuny dalšího traumatizujícího materiálu :) Krome toho budou k neočesané verzi hry pribaleny tři interaktivní komiksové knížky a další bonusy.

K dispozici je v současnosti 232 MB velké demo ze začátku léta, na které jsem četl ve fórech kupodivu velmi pozitivní ohlasy (dokonce i od lidí, kteří nemají rádi horrory), takže možná stojí i za stažení. Sám jsem na tuhle hru zvědavý, sice to na první pohled vypadá na nějaký budgetový propadák, ale jak sami autoři tvrdí, nechme se překvapit.

korgull

Nejnovější články