Temným rytířem v Batman Begins
zdroj: tisková zpráva

Temným rytířem v Batman Begins

16. 5. 2005 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konzolová verze Batman Begins se má na trhu objevit po boku stejnojmenného filmového snímku od Warner Bros., což poněkud sráží její kredit, nicméně na papíře tohle third-person dobrodružství nevypadá zle.

V hlavní roli budou přirozeně temné kulisy Gotham City a známá komiksová postava Batmana, přičemž si tady máte zahrát jak za netopýřího muže, tak za jeho alter ego Bruce Wayna. Samozřejmě, že hra bude akurátně reprezentovat nejenom podobu filmových hrdinů, tito se zde představí i verbálně. Ve výčtu nechybí Christian Bale (Batman), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Liam Neeson (Henri Ducard) a v neposlední řadě Morgan Freeman (Lucius Fox).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Připravte se na tradiční schéma nahánění zločinců, při kterém využijete mimořádné síly, unikátních schopností a hlavně technických vymožeností ústředního protagonisty. Údajně tu bude řada rozličných způsobů, jak se vypořádat s nepřátelskými složkami, od překvapujících výpadů ze stínů, přes regulérní boj tváří v tvář - a po pacifikaci soka nemá chybět ani eventuální výslech pro zisk žádaných informací. Důležitým pomocníkem při všech těchto aktivitách má být strach, který Batman dokáže rozsévat v řadách zločineckého podsvětí.

Vedle využití tradičních "udělátek" (Batarang, Batgrapple) se dočkáte i stejně tradičního Batmobilu, se kterým se zde máte prohánět ulicemi (údajně i po střechách) Gotham City a likvidovat oponenty. Tvůrci slibují propracovaný příběh, stejně tak bojové dispozice, přičemž na zdejší akci se údajně spolupodílel filmový koordinátor kaskadérů, a v neposledku interaktivní prostředí. Takže snad to nakonec dopadne lépe než herní inkarnace Star Wars: Episode III. Update 23:30 - více o Batman Begins na homepage nebo ve slibném E3 traileru (7 MB, DivX).
zdroj: WP

martin

Nejnovější články