Tahová strategie Fire Emblem
zdroj: tisková zpráva

Tahová strategie Fire Emblem

10. 4. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na Vánoce se pro GameCube chystá velice slibná tahovka.

Půjde o SRPG s názvem Fire Emblem, které částečně navazuje na stejnojmennou sérii, jež se objevila taktéž na handheldu GBA. V kostce na kostce půjde o to, že skrze 3D fantasy svět budete v kolově vedených střetech navigovat družinu vybraných žoldáků v bojích proti nepřátelskému království.
V klasickém příběhu, v němž nemají chybět mocenské ambice a hrdinské skutky, se dočkáte velice takticky vedených bojů, přičemž budete muset obstát v předložených úkolech, jež obnáší např. totální anihilaci nepřátelských sil v obraze nebo převzetí kontroly klíčové lokace. S postupem času, jak poroste zkušenost vašich spolubojovníků, se objeví jejich nové, speciální schopnosti. Story přitom bude klasicky úzce provázáno s děním na bojišti, jakož i jednotlivými postavami, což byl ostatně největší klad verze pro handheldy, kterou dělal stejný vývojářský tým. Přitažlivé vizuální zpracování, okořeněné častými dialogy s kreslenými charaktery, má docela stylově rámovat zdejší dění.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

K vidění budou různá monstra, postavy schopné se přeměnit ve zvíře, okřídlení bojovníci, snášející se na své oponenty z nebe, klasičtí rytíři, kopiníci, jízda, kouzelníci… nicméně umění magie mají ovládat i další hrdinové zdejšího světa, který zatím vypadá skutečně kouzelně. Trademark bude zachován v tom nelítostném pravidle, že kdo padne v boji, bude nenávratně ztracen. Ale přesto doufejme ve vyšší obtížnost, než nabídla kapesní inkarnace a marný by nebyl ostatně ani multiplayer.
zdroj: WP

martin

Nejnovější články