Stržení letištního terminálu v Split Second
zdroj: tisková zpráva

Stržení letištního terminálu v Split Second

16. 4. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Akční závody od autorů Pure hráče postaví nejen před přistávající letadla.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Je to nepřehledné, nablýskané a dost chaotické, ale závody, v nichž můžete soupeři na hlavu sundat celý letišní terminál, si zkrátka zaslouží pozornost, shodují se kolegové ze zahraničí, kteří ve studiích Black Rock (tedy autorů Pure) měli šanci si zahrát akční závody Split/Second.

Vaším cílem se bude stát sezónním šampionem v turnaji odehrávajícím se pouze a jen pro potěšení televizních diváků, tedy v jakési ďábelské reality show. Protože celé město a všechny kulisy byly postaveny jen závodům na míru, platí, že během hraní se smí všechno a čím budete neústupnější a destruktivnější, tím jedině lépe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Za obyčejnou jízdu, drifting, vyhýbání se překážkám či skokánky vám bude narůstat ukazatel energie. Ten bude mít dvě části: modrá vám ukáže, že se na trati blíží možnost odstartovat nějakou událost, a že na ni máte dost energie. Kdo by však chtěl počkat na mimořádnou příležitost, nechá modrou být a vyčká, až se ukazatel zbarví do červena. To bude signál toho, že se chystá něco gigantického, co změní podobu tratě, vytvoří zkratky...

... zkrátka, to si to zrovna pojede po letišním terminálu, když blikne červená, pak už postačí jen jediný stisk tlačítka a obrazovku zahltí oheň: když vyjedete z kouře, zjistíte, že z budovy zbyly jen trosky a že hlavní silnice je zasypaná. Následuje tedy odbočka na ranvej. Ale ouvej, zdá se, že přímo proti vám klesá k zemi letadlo! Co to? To zase svůj bonus použil váš soupeř a zmanipuloval řidící věž, aby letadlo navedla k přistání. Tak honem a rychle z cesty!

Split Second vyjde začátkem příštího roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v předchozích článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Split Second oficiálně  [11.3.2009 16:16 - jd]
Představení závodů Split Second ve videu  [7.3.2009 18:18 - levis]
zdroj: Gamespot & 1UP

Nejnovější články