Střípky o Condition Zero a CS pro Xbox
zdroj: tisková zpráva

Střípky o Condition Zero a CS pro Xbox

29. 4. 2003 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na fanouškovské stránce firmy Ritual Entertainment se objevily informace o připravované verzi nedávno ohlášeného Counter-Striku pro Xbox i o singleplayerovém a věčně odkládaném CS: Condition Zero.

Counter-Strike: Condition Zero zdroj: tisková zpráva Obě hry budou shodně nabízet 20 singleplayerových misí, každou s vlastním scénářem a herními možnostmi. Jak jsme se tedy již několikrát zmiňovali, žádnou ústřední kampaň nebo velký příběh od CZ nečekejte. V každé misi si zkusíte roli člena jiné protiteroristické jednotky, celkem jich autoři do hry zahrnuli sedm. Důležitou postavou bude terorista Drug Lord, mezi lokacemi očekávejte třeba banku v Miami, kolumbijskou džungli, polorozpadlý dům, vršky mrakodrapů nebo nákladní loď na moři. Novou zbraní v multiplayeru Condition Zero se stane M60, mezi herní rysy přibude třeba možnost přidání světla k útočné pušce nebo brokovnici. Zásadní informací ohledně Condition Zero je pak datum vydání - hra by měla být venku již příští měsíc (!), tedy překvapivě mnohem dříve, než Sierra podle posledního ohlášení plánovala.

Co se týče xboxového CSka, to má nabízet v multiplayerové části vše z aktuální verze hry a v singleplayerové se zase víceméně shodovat s obsahem Condition Zero. Navíc majitelé konzolí získají jen dvě zbraně, dvě sólové mise a asi pět multiplayerových map. Counter-Strike pro Xbox, na kterém pracuje Valve Software, bude pochopitelně podporovat službu Xbox Live. Pokud vás zajímají detaily, mrkněte se na web Ritualistic, obrázky ze hry pak najdete třeba tady. Counter-Strike pro Xbox vyjde na podzim letošního roku.

kate

Nejnovější články