Star Wars Clone Wars Adventures dle seriálu
zdroj: tisková zpráva

Star Wars Clone Wars Adventures dle seriálu

24. 6. 2010 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

U příležitosti třetí řady seriálu chystá Sony novou onlinovku ze světa Hvězdných válek.

Sony Online chystá na letošní podzim onlinovku Star Wars: Clone Wars Adventures podle stejnojmenného kresleného TV seriálu. Už to předestírá fakt, že nové Clone Wars se nebudou o hráče přetahovat se souběžně vznikajícím MMORPG The Old Republic, ani s hráči hovícími World of WarCraft. Tohle dílko totiž bude vycházet z enginu úspěšné gratis onlinovky Free Realms.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

S tou má společné už i centrální hub, kde si můžete povídat s kamarády anebo utrácet herní peníze Station Cash za nové oblečení nebo zbraně. Ačkoliv za hraní podle všeho nebudete muset platit, přece jenom autoři chystají některé herní módy, které budou přístupné jen těm s pravidelnými měsíčními příspěvky.

Když se k některému z hubů přiblížíte, vyberete si, do jaké bitvy či části galaxie vás hra má přesunout - a pak už se ocitnete rovnou v akci. V centrálním hubu se ale budete moci zdržet také u jednotlivých miniher, např. u gunganích kuželek, které budete muset navigovat nahoru nebo dolů s omezeným počtem boostů. Jediové zase jistě vezmou zavděk minihře typu Breakout, kde bude váš Padawan na dálku ovládat svůj světelný meč, uhýbat s ním překážkám anebo ničit trenažerové droidy.

Z náplně konkrétní hry ale autoři zatím příliš prozrazovat nechtějí: snad jen to, že si budete moci vytvořit svůj vlastní světelný meč anebo se na Tatooinu zúčastnit oblíbených závodů kluzáků.

Star Wars: Clone Wars Adventures vyjdou v digitální podobě na podzim pro PC společně s premiérou třetí řady TV seriálu.

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články