Star Wars Battlefront: Renegade Squadron pro PSP
zdroj: tisková zpráva

Star Wars Battlefront: Renegade Squadron pro PSP

12. 5. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nejnovějším ryze exkluzivním počinem pro kapesní konzoli PSP je Star Wars Battlefront: Renegade Squadron od britských Rebellion, přičemž v Lucas Arts s tímhle projektem chtějí přispěchat na trh už v září.

Předchozí dva Battlefront tituly měly s ohledem na všechny vydané verze prodat na 10 milionů kopií, což by mohl být skvělý odrazový můstek pro zdejší zbrusu nové dobrodružství, v němž se dozvíte více o muži jménem Han Solo. V rámci singleplayerové kampaně můžete čekat 11 různých skirmish akcí situovaných na známá místa SW univerza. Dočkáte se jak střetů na zemi (myšleno pevné půdě pod nohama), tak leteckých dogfightů v kosmickém prostoru, ale tohle všechno bude jen jakási nástavba pro hlavní zaměření téhle hry, která se soustředí ponejvíce na multiplayerové vyžití.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Renegade Squadron totiž nabídne masivní (s ohledem na možnosti handheldu) online válčení, alébrž se tu počítá s účastí až 16 hráčů naráz a spoustou možných modifikací zdejší akce. Šestnáct hráčů je zahrnuto v rámci infrastructure (online) módu a polovina pro ad-hoc (lokálně) střílení. Pro vytvoření vašeho zcela unikátního hrdiny poslouží 100 bodů, které následně přerozdělíte do vlastností jako je rychlost, hbitost či hodnota života, a nebo do parametru zbraně. Vedle vás se tu má objevit řada známých tváří (admirál Ackbar, Ben Kenobi) a strojů, např. B-wing, TIE Defender, A5-R Juggernaut, T4-B heavy tank, počítaje v to i typy jako je Millenium Falcon. Herní režimy pak nabídnou klasické nápady jako Conquest či Capture the Flag a jejich alternativy, přičemž nemají chybět ani nejrůznější statistiky pro lepší povědomí, jak si kdo vlastně stojí.
zdroj: IGN

Nejnovější články