Spore Galactic Adventures, život ve vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Spore Galactic Adventures, život ve vesmíru

2. 2. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Provede vás tvorbou nového světa v přímo starozákonním pořadí. + VIDEO

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak napovídá sám název, v datadisku Spore: Galactic Adventures se bude vše točit kolem života ve vesmíru. Předně si budete moci vytvořit vlatní planety a zasít na nich nový život. Vyberete si místní floru, barvu vody, délku dne, navrhnete klima, oceány a další. Pak přijde druhá část, v níž budete modelovat horská pohoří a kopce, tvarovat kontinenty, črtat ostrovy nebo jezera, údolí, řeky, cesty... zkrátka taková neomezená hra na Stvořitele.

V přímo starozákonním pořadí pak bude následovat druhá část, kdy planetu zaplavíte dalšími příšerkami. Zde bude možné třeba proti sobě postavit dvě různé "rasy" (něco jako odvěká nepřátelství mezi zvířecími druhy). A pokud byste se odsud rozhodli přejít na tvorbu scénářů, hra vás nechá nastavit úkoly (navázání dialogu s příšerkou, sbírání nových předmětů jako např. bomb/výbušných barelů atd).

zdroj: Archiv


Spore - Galactic Adventures vývojářský deníček #1

Abyste však mohli vytvořit podobné dobrodružství, bude nejprve třeba se dostat na úroveň odznaku Master Badge 2. Než se vám to podaří, budete si muset vystačit s dvacítkou misí, které do hry vsadili již vývojáři z Maxis. Ti při nedávné předváděčce hry také nadnesli, že by do vydání rádi stihli doladit ještě jednu funkci: konkrétně systém klasifikace jednotlivých dobrodružství v rámci Sporepedie (podle obtížnosti, věku, druhu úkolů atd).

Spore: Galactic Adventures vyjdou v březnu pro PC - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Čtyři další Spore hry pro rok 2009  [22.1.2009 15:15 - mart]
Deautorizační nástroj pro Spore a žaloby  [22.12.2008 14:14 - jd&campercz]
Oznámení dvou rozšíření Spore  [13.10.2008 16:16 - jd]
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články