Spider-Man: The Movie Game
zdroj: tisková zpráva

Spider-Man: The Movie Game

23. 2. 2002 4:03 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Spider-Man: The Movie Game je, jak název napovídá, jednou z těch her, které vycházejí z oblíbeného komiksového hrdiny, v tomto případě tedy ze Spider-Mana, neboli pavoučího muže.

Spider-Man: The Movie Game bylo dříve dílem plánovaným pro konzole, ale jak Activision oznámili, chystá se verze také pro PC. Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že jsme se nechali zmást a píšeme znovu o hře, která byla konverzí z Playstationa 2 a již loni vyšla také pod hlavičkou Activision, věřte, že tomu tak není. Tato hra, narozdíl od té předchozí, jejíž recenzi si můžete přečíst zde, vychází z připravovaného filmového zpracování, v němž se objeví takoví herci jako Tobey Maguire a Willem Dafoe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Děj se bude odehrávat v New York City anebo v jeho okolí. Hráči se samozřejmě ujmou role hlavního hrdiny Spider-Mana a vloží se do řešení různých úkolů, aby zabránili ďábelským plánům Zeleného Skřeta a jeho nohsledů.

Akční hra Spider-Man: The Movie Game bude obsahovat nový systém soubojů a množství nových nepřátel. Jako správný Spider-Man budete mít možnost vyzkoušet si také veškeré jeho triky s pavučinkami nebo obzvlášť užitečnou schopnost lézt po stěnách budov, apod. Zpracování PCéčkové verze hry, která by se měla objevit už letos v květnu, má na starosti (taktéž jako u výše zmíněné konverze z Playstationa 2) společnost Gray Matter, tvůrci Wolfensteina.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články