Soundtrack GTA: San Andreas a další informace
zdroj: tisková zpráva

Soundtrack GTA: San Andreas a další informace

18. 10. 2004 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Homepage chystané hry GTA: San Andreas byla dnes aktualizována o oficiální informace týkající...

Homepage chystané hry GTA: San Andreas byla dnes aktualizována o oficiální informace týkající se obsahu soundtracku. Již dříve prosákly na veřejnost zprávy o tom, že v San Andreas bude nejvíce licencované hudby, co se zatím kdy v konzolové/počítačové hře objevilo. K poslechu vám bude hrát 11 radiostanic s 20ti úplně odlišnými DJs. Jak se budou jednotlivé stanice jmenovat a co na které uslyšíte, vám napoví tento seznam na IGN.

Zvětšit Na své si přijdou samozřejmě milovníci všech žánrů od country přes reggae až po taneční hudbu. Celkem má být v San Andreas 3x více písní než v GTAIII. Kromě hudby ale uslyšíte pochopitelně třeba i předpovědi počasí, aktuální zprávy, nebo vzkazy posluchačů volajících do rádia. Chybět nebudou ani oblíbené reklamy. Podle toho v jakém autě pojedete, se má měnit též kvalita zvuku. Malou ochutnávku toho, co můžete od soundtracku čekat, nabízí tento interaktivní radiopřehrávač na homepage hry.

Herní soundtrack má vyjít též samostatně, a to buď coby dvojalbum s výběrem těch nejlepších songů z každé stanice nebo jako megabalíček osmi CD. K zmiňovanému dvojalbu pak zákazníci dostanou ješte DVD s animovaným prologem ke hře, který by měl odpovědět na otázky ohledně minulosti hlavní postavy a zdůvodnit, proč se vůbec (Carl Johnson) vrací do San Andreas. Obě verze budou v Evropě v prodeji od 22. a v USA od 23. listopadu.

Jaké písně a interprety tedy ve hře uslyšíme? Mezi více než 150ti kousky se objeví například tyto songy (zároveň obsah výše zmiňovaného dvojalba):


CD 1
1. The Theme From San Andreas
2. Rage Against The Machine - Killing In The Name
3. 2 Pac - I Don't Give A Fuck
4. James Brown - The Payback
5. Ronnie Hudson - West Coast Poplock
6. Guy - Groove Me
7. Eddie Money - Two Tickets To Paradise
8. Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man
9. The Maytals - Pressure Drop
10. Slick Rick - Children's Story
11. Rick James - Cold Blooded
12. Raze - Break 4 Love
CD 2
1. Ohio Players - Funky Worm
2. Heart - Barracuda
3. Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under
4. Lyn Collins - Think About It
5. Public Enemy - Rebel Without A Pause
6. Faith No More - Midlife Crisis
7. Bell Biv Devoe - Poison
8. Max Romeo & The Upsetters - Chase The Devil
9. Eric B & Rakim - I Know You Got Soul
10. Willie Nelson - Crazy
Bonus Track:
11. AFI - Head Like A Hole

Dále se sluší ještě zmínit vyvrácení zvěstí o údajné kooperativní hře, které zasáhly i naše fóra. S odvoláním na oficiální vyjádření španělské pobočky Take2 s tímto smutným faktem záhy přispěchali redaktoři GTA-SanAndreas.com. Co-op tedy v GTA: San Andreas nebude. Co tam však jistě bude, jsou nejrůznější gangy, o nichž detailně informuje česká fansajta GtaSa.GameCentrum.net. Veškeré nejdůležitější informace pak najdete shrnuté v našem velkém preview z minulého týdne.

kate

Nejnovější články