Sólo pro odstřelovače v Sniper Ghost Warrior
zdroj: tisková zpráva

Sólo pro odstřelovače v Sniper Ghost Warrior

15. 3. 2010 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ve první hře od City Interactive pro X360 v roli snipera pomůžete rebelskému hnutí.

City Interactive oznámilo další ze své řady budgetových FPS, tentokrát pod názvem Sniper: Ghost Warrior. Tahle střílečka vznikla pod záštitou amerického History Channelu a Military Channelu, který chystá zvláštní dokument o odstřelovačích. Ve hře se tedy zhostíte snipera, jenž musí v čele zvláštní jednotky vycestovat na ostrov Isla Trueno, jehož demokratickou vládu právě svrhla agresivní opozice. Po boku jejích odpůrců, místních rebelů, tedy budete plnit úkoly přesně na míru ušité pro odstřelovače - a v některých misích si také zastřílite s kulomety i puškami a užijete si boje na blízko.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Autoři slibují střídání džungle s městským prostředím anebo autentický fyzikální model pro střelbu, jejíž přesnost se bude odvíjet i od rychlosti větru a kde si budete moci trasu své kulky vždy prohlédnout ve zpomaleném režimu. Hře by jistě měl napomoct i fakt, že nemá jít o lineární střílečku, nýbrž titul s mírně otevřenějším herním světem a několika možnostmi, jak vyřešit každou situaci.

Sniper: Ghost Warrior vyjde ve 2. čtvrtletí letošního roku pro PC a X360, mimochodem první hra od City Interactive pro tuto konzoli.

zdroj: WP

levis

Nejnovější články