Snění s adventurou Anacapri: The Dream
zdroj: tisková zpráva

Snění s adventurou Anacapri: The Dream

5. 5. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už v první polovině června přibude do rodiny adventur nový přírůstek - nová first-person point&click hra, na jejímž zrození pracuje studio S&G Software.

To je, jak se zdá, poněkud posedlé ostrovem Capri, neboť právě tam se odehrává děj nejen jejich nového díla, které nazvali Anacapri: The Dream, ale odehrával se tam i jejich předešlý projekt - A Quiet Weekend in Capri. Ale zpět k Anacapri. Tento titul totiž našel vydavatele, který zajistí jeho vypuštění do světa s výjimkou Spojených států a Kanady. Je jím společnost Adventure's Planet SRL, která ve své tiskové zprávě uvedla, že v první fázi bude Anacapri: The Dream k dostání v angličtině a italštině, a to na Adventure Game Shopu i dalších online obchodech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale o čem vlastně Anacapri: The Dream je? Hráči v ní ztvární roli doktora Nica N, experta na starověké civilizace. Ten byl pozván na ostrov Capri, konkrétně do jeho vyšších oblastí nazvaných Anacapri, aby se zabýval obzvlášť náročným úkolem - musí najít jistý mocný a nebezpečný artefakt. Jak záhy zjistíte, to, co jste dosud považovali za realitu, je ve skutečnosti fikce...

Zkrátka, Anacapri: The Dream má být zvláštní kombinací mytologie, literatury, legend a historie ostrova. Setkat byste se zde měli s celou řadou obyvatel, legendárními a historickými postavami této oblasti, jako jsou známý doktor a spisovatel Axel Munthe či filozof Gunnar Adler-Karlsson, stejně jako s několika mýtickými bytostmi, včetně Nerea, Poseidona, Sirén a Néreoven. Budete moci prozkoumat jeskyni Blue Grotto, plavit se po moři kolem útesů Faraglioni, navštívit římské vily císaře Tiberia - Damecuta a Palazzo a Mare, vyšplhat na Mount Solaro, podívat se do mýtické poustevny Cetrella, do Muntheho Villy San Michele, aj. Hra, která nabízí přes 50 hodin herního zážitku, prý zahrnuje více než 8000 snímků ostrova, úchvatné animace, desítky logických puzzlů začleněných do příběhu a originální soundtrack od Silvia Savarese. Dále v ní najdete i tzv. "Walking mode", což je mód, který vám umožní prohlédnout si krásy herního světa coby turista. Více vám prozradí oficiální stránky titulu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články