Smrtící roboti z Terminator Salvation
zdroj: tisková zpráva

Smrtící roboti z Terminator Salvation

25. 3. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Armáda terminátorů obsáhne čtyřnohé stroje, vzdušné flotily a další. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Při poslední zmínce o third-person akci Terminator: Salvation jsme uvedli, že vaším úhlavním nepřítelem budou stroje T-600. Vedle toho ale autoři nově slibují také střety s tzv. T7-T (Terminator Seven-Tetrapod), čtyřnohým robotem s dvojicí smrtících kulometů a schopností operovat ve skupinách. Potkáte-li ho samotného, pak ho prý sestřelíte snadno: T7-T ale bude často doprovázen létajícími stíhačkami Aerostat.

Vůbec se zdá, že často budete zápasit se vzdušnou flotilou Skynetu. Z dalších poletuch byly potvrzeny Hunter Killers (roboti schopní létat i pohybovat se ve vzduchu), smrtící stroje HK a z bossů třeba obrovský Harvester, jemuž se dostanete na kobylku pouze s těžkými zbraněmi, např. raketami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Za zmínku stojí také to, že hra bude sice celá zasazená jen do postapokalyptického okolí města Los Angeles, ale bude se v ní plynule střídat denní doba. A protože se krajinou bude právě šířit nový, divoce rostlý planý keř, často mezi troskami mrakodrapů (ale také uvnitř továren Skynetu nebo v podzemce) narazíte i na trochu zeleně.

Nakonec vývojáři potvrdili také to, co se mezi hráčskou komunitou šuškalo už déle: totiž že vydavatel se rozhodl vynechat některé části filmu, která měly původně pomáhat dovyprávět děj hry. Vyjma úvodního renderovaného intra proto budou všechny filmečky vytvořené přímo v herním enginu. Co se multiplayeru týče, žádné extra módy (vyjma toho kooperativního) se prý zatím nechystají. Ale sami to dobře znáte: kdo by dnes dobrovolně něco do her přidával těsně před vydáním, když na tom může o měsíc později získat pár dolarů navíc skrze stažitelné přídavky..

Terminator: Salvation vyjde v květnu pro Xbox 360, PS3, Wii a PS2, jeho PC verzi autoři zatím stále nepotvrdili, ale zahraniční weby s ní prozatím počítají - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Úvod do světa Terminator Salvation  [8.3.2009 14:14 - levis]
První obrázky z Terminator Salvation  [22.1.2009 18:18 - levis]
Hra Terminator Salvation na videu  [15.12.2008 08:00 - levis]
zdroj: IGN, Gamespy & Gamespot

Nejnovější články