Skejťácké orgie s Tony Hawk Proving Ground
zdroj: tisková zpráva

Skejťácké orgie s Tony Hawk Proving Ground

14. 5. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Slibuje volnost, jakou jste ještě nezažili - jak s ohledem na tvorbu skejťáka, tak i co se týče triků za jízdy či střihu videa.

Někdy o letošním podzimu se vyznavači prkna na kolečkách setkají s novou hrou, jejímž patronem je slavný skejťák Tony Hawk. Oznámila to dnes společnost Activision s tím, že půjde o ten vůbec nejúžasnější projekt, co kdy vyšel. Hra se jmenuje Tony Hawk's Proving Ground, vzniká v dílnách vývojářského studia Neversoft a určena bude pro konzole X360, PS3, Wii, PS2 a DS. V naší galerii jsou k vidění první čtyři screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk's Proving Ground má hráčům poskytnout naprosto jedinečný zážitek. Slibuje volnost, jakou jste ještě nezažili, a to jak s ohledem na tvorbu postavičky, tak i co se týče příběhu a stylu jízdy. Její součástí bude také videoeditor s plnohodnotnými editačními nástroji a efekty pro tvorbu skejťáckých videí. Zapomenout nelze ani na zcela přizpůsobitelný online "Skate Lounge", kde se mohou hráči pořádně vyřádit se svými přáteli. K tomu všemu bude možné mezi singleplayerem a multiplayerem (ten bude značně překopaný) plynule přecházet. Dále se lze těšit ještě na různé nové herní mechanismy (třídy skaterů) a v neposlední řadě i na nové triky (Nail-the-Trick mód).
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články