Skate 2 - první informace
zdroj: tisková zpráva

Skate 2 - první informace

19. 5. 2008 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nájezd skateboardu na zeměkouli a fiktivní rozhovory s kamarády původního hrdiny odhalují první detaily.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Nástupce loňského Skate (8/10, recenze) byl jasný už ve chvíli, kdy se původní hry prodalo dvojnásobek co posledního dílu Tony Hawka, a EA jej potvrdili již v únoru. Čerstvě se na oficiálním webu objevil teaser trailer a dvojice videí, v nichž bývalí kolegové hrdiny z prvního dílu formou rozhovoru vypráví, co se od té doby změnilo.

Nejprve k městu. Skate 2 se bude odehrávat pět let po prvním díle a San Vanelona se mezitím stačilo změnit k nepoznání. Do metropole vtrhly velké podniky a policie si na skateboardisty pořádně posvítila. Už jim nedávala jen varování a pokuty, ale rovnou je vyhazovala z ulic nebo dokonce zavírala do vězení. Podobný osud dost možná stihl i hrdinu, po němž se země slehla (ihned poté, co vyhrál cenu Skejťáka roku) a fiktivní kamarádi ve videích jen spekulují, co s ním je. Stala se z něj legenda, říká první, podle druhého zase skončil buďto na drogách nebo ve vězení.

zdroj: Archiv


Skate 2 teaser trailer

zdroj: Archiv


Skate 2 dvojice fiktivních interview

Ať už to bylo cokoliv, "on se tam vrátí," praví v halasovském tónu jeden z dotázaných. A na závěr zazní i starý soulový hit "Hold On, I'm Coming" od Sama & Davea z šedesátých let. Zkrátka, budeme si muset počkat, však ono to přijde..

Skate 2 byl oficiálně potvrzen opět jen pro X360 a PS3 (pro Wii/DS se chystá odnož Skate It s podporou Balance Boardu). Dle odhadů by mohl vyjít snad koncem letošního roku a ne až ten příští (jako nový Tony Hawk).
zdroj: EA.com

levis

Nejnovější články