Simulace restaurace od Trevora Chana
zdroj: tisková zpráva

Simulace restaurace od Trevora Chana

13. 4. 2002 22:42 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Trevor Chan, designer stretegických sérií Capitalism 2 a Seven Kingdoms, v současné době věnuje svůj čas zatím bezejmenné hře, která by měla být simulací restaurace.

Zadavatelskou společností je v tomto případě korejský Phantagram. Jak si můžete všimnout na přiložených obrázkách, půjde hra opravdu do nejmenších detailů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Hráči si zde budou moci postavit a řídit svou vlastní restauraci. A jelikož to bude Vaše restaurace, můžete si ji vyzdobit jak budete chtít, tedy něco jako si možná pamatujete z Pizza Tycoonu nebo Pizza Connection 2. Také skladba jídelního lístku a ceny uvedených specialit budou jen na Vás, rovněž si budete moci vybírat a dále vzdělávat zaměstnance či učit se připravovat tajemství šéfkuchaře. A co byste to byl za obchodníka, kdybyste nezačal svůj podnik pořádně propagovat. Hra Vám navíc umožní použít i leckteré špinavé triky, které šikovně zneškodní anebo alespoň na chvíli umlčí dravou konkurenci.

Společnost Enlight, kterou založil sám Travor Chan, předpokládá, že by své dílko mohli dokončit a vydat až někdy na začátku 2004.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články