Šílenost zvaná Jackass také v herní podobě
zdroj: tisková zpráva

Šílenost zvaná Jackass také v herní podobě

27. 5. 2007 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Byla asi jen otázka času, než někoho napadle udělat hru i podle tak populárního a zároveň bláznivého seriálu jako je Jackass (případně dvou filmů, které byly natočeny).

Určitě to znáte - partička chlápků v této show pokouší své štěstí a zjišťuje, kolik toho lidské tělo, vůle a nejrůznější čidla vydrží. Konečně, dostalo se to i k nám a tak se i my v ČR můžeme pochlubit podobnou partou mladých šílenců, i když v našem případě jde o hodně slabý odvar původní verze. No ale zpět ke hře. Ta vzniká pod hlavičkou společností Red Mile Entertainment a MTV Games pro PS2, PSP a DS. K jejímu vydání by mělo dojít 24. září.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jackass v herní podobě bude zahrnovat nejen podobizny celé té bandy, včetně Johnnyho Knoxvilla a Steva-O, ale také jejich hlášky a dialogy. Užít si spolu s nimi budete moci v bezpečí židle přes 35 bláznivých kousků, mezi nimiž nebude chybět jízda na jednokolce po staveništi, kutálení se prostředkem sanfranciské ulice za plného provozu v popelnici, ničení golfového hřiště v golfovém vozíku a mnoho dalšího, viz ukázky z PSP verze v naší galerii. Vlastně jen několik z těch čísel, které se ve hře vyskytnou, je přímo přejato z výše zmíněného TV seriálu. Ostatní jsou buď extrémnější verzí původních kousků, anebo věci úplně nové. A tak jako v té show, ani ve hře se ne každý trik povede, což ale nutně nemusí znamenat hned prohru. Díky implementované dynamické fyzice a "ragdoll" modelu, si užijete spousty pěkných držkopádů. Navíc hra bude obsahovat velmi detailní systém zranění, který počítá se vším, od zlomeniny stehenní kosti, po natrženou slezinu. Čím více bolesti postava utrží, tím vyšší skóre dostane.

Hra přitom není pouze souborem náhodně vybraných miniher, nýbrž obsahuje také příběhový mód. PSP verze Jackass bude kromě toho vybavena odemknutelným sestřihem z TV série a "replay enginem", s jehož pomocí si budete moci zaznamenat a následně přehrát klíčové momenty vašich akcí. Součástí je nejen detailní kamera, ale i editační nástroje. Takto uložené snímky bude možné různě směňovat s dalšími hráči.

korgull

Nejnovější články