Šílení motorkáři v Crusty Demons
zdroj: tisková zpráva

Šílení motorkáři v Crusty Demons

22. 7. 2006 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na konzole PS2 a Xbox nezadržitelně míří hra Crusty Demons, která by se ve druhé polovině měsíce srpna měla objevit na trhu.

Má přitom jít o skutečně extrémní pohled do segmentu extrémních sportů, v tomto případě pak budou na pořadu dne bláznivé triky a kaskadérské kousky, po nichž nemusí zůstat mnoho kostí v těle jezdce na svém původním místě. Crusty Demons má být jakousi poctou známé kaskadérské skupině "Crusty Demons of Dirt", která cestuje po světě a předvádí rozličné kousky s motorizovanými dopravními prostředky, ponejvíce však motorkami. Nyní se tak budete moci zhostit vybraného jedince z tohoto společenstva bikerů a vyzkoušet si v herní praxi nějaký ten efektní výstup - triková položka čítá přes 100 pohybových kreací, jež lze navázat do spektakulárních komb. Dalo by se říci, že zde dostanete jakousi motorizovanou verzi Tony Hawka, v níž namísto prkna na rozličných skokáncích a rampách nebezpečně trikujete za tematického doprovodu bublání výfuků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mluví se o mimořádně interaktivní herní scéně a rag-doll simulaci nejenom jezdců, ale také (pravděpodobně) přihlížejících opěšalých diváků, se kterými se můžete srazit a být následně konfrontováni s realistickým vypodobněním uvedeného aktu, u něhož nemá chybět ani krev. A nějaké bodíky navyšující vaše skóre. A hlavně možnost efektního replaye vašeho vystoupení, v němž je prostor pro ovládání 10-ti typově různých strojů, od dvoustopých až po ty na čtyřech kolech, mezi nimiž nechybí třeba zmrzlinářský vozík (to je ta trojkolka, jestli se nepletu), sekačka na trávu (he?) či ATV. V rámci singleplayeru je připraveno 16 levelů, pro multiplayer celých 6 - v případě hraní pro jednoho hráče zde jsou módy jako Story, Freeride a Devil Rush a řada mezinárodních lokalit, kam patří New York, Amsterodam, Rio de Janeiro či Tokio. Vydavatel Deep Silver už chystá velkou promo akci u příležitosti NASS 2006, největší britské sportovní akce, která se koná každý rok koncem měsíce července v Birminghamu. Mezi nějakými 20.000 zúčastněnými se přitom objeví též akvizice v podobě jmen Mata Hoffmana a Tony Hawka!
zdroj: ToTheGame

mart

Nejnovější články