Shadowgrounds Survivor pod lupou
zdroj: tisková zpráva

Shadowgrounds Survivor pod lupou

19. 6. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když studio Frozenbyte dokončilo akci Shadowgrounds, začaly se v hlavách jeho členů rodit další nápady, přičemž na některých z nich rovnou začali pracovat.

Prvním, který je v prezentovatelném stavu, je minulý týden oznámený projekt Shadowgrounds Survivor. Jak tvůrci přiznávají v rozhovoru na stránkách Firingsqad, ve skutečnosti se myšlenka na tento titul objevila už během poslední fáze vývoje původní hry, navíc zpočátku mělo jít o něco trochu jiného. Až později z toho vzniklo to, co vám představujeme nyní. Zajímavé je, že se vývojáři rozhodli nenavázat na příběh Shadowgrounds, nýbrž rozjet novou paralelní nit. Prý se jim zdálo, že toho herní svět nabízí ještě mnoho, co nebylo v první hře pokryto.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už jsme uvedli minule, Shadowgrounds Survivor by se měla více soustředit na akci a představí vám zcela nové hrdiny. Potkáte ale i některé známé tváře a navštívíte pár známých míst. Přesto se bude většina hry odehrávat v úplně novém prostředí. Ti hrdinové budou tři a každý z nich bude mít tři různé zbraně a speciální granát. Více zatím tvůrci neprozradili. Ujistili však, že se můžete těšit jak na některé oblíbené zbraně z předchozí hry, tak i na kousky zcela nové. Stejně tak skoupí na slovo byli rovněž pokud jde o monstra. Odhalili pouze jednu novou kreaturu, a to prý má být nová verze Arachnoida. Jeho specialitou mají být mrazící lasery. Shadowgrounds Survivor se má jinak od Shadowgrounds lišit v celé řadě herních prvků. Frozenbyte na to konto prohlásili, že ani neměli v úmyslu se vydávat stejnou cestou jako dřív. Kromě toho, že do hry přidali některé nové záležitosti (strážní vížka, mechové - obojí budete moci ovládat), přepracovali navíc systém upgradů. Hráč tak dostane šanci upgradovat nejen postavičku, ale i její zbraň.

Perspektiva pohledu prý zůstane stejné, protože se osvědčila a tedy není důvod ji měnit. Drobné úpravy mají postihnout jen kameru, a to na základě připomínek komunity hráčů. Celkově byste měli zaznamenat vylepšení grafické stránky, nové efekty, apod., vše na základě zdokonalení enginu. Ten byl mimochodem obohacen navíc ještě o fyziku a společně dohromady to prý funguje výtečně. S výsledkem bychom se měli mít možnost seznámit před Vánocemi.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články