Ruch velkoměsta - SimCity 4: Rush Hour
zdroj: tisková zpráva

Ruch velkoměsta - SimCity 4: Rush Hour

2. 7. 2003 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Maxis už pěknou řádku let staví své úspěchy na neustále se rozvíjejících sériích The Sims a SimCity, které tak nějak pomalu začínají dokonce i splývat.

Nejnovější datadadisk pro poslední z dílů SimCity se jmenuje SimCity 4: Rush Hour a my vám z něj dnes můžeme nabídnout několik nových ukázek. Pokud vám to není jasné hned z jeho podtitulu, Rush Hour se především zaměřuje na vše, co ve vašem SimCity souvisí s dopravou a přepravou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Dočkáte se proto nějakých nových nástrojů v oblasti transportu, nového módu misí, a spousty nových voleb a možností úprav. Budete tak moci ve vašem městě vytvořit jednosměrné ulice jako v San Franciscu, široké bulváry jako v New Yorku, systém trajektů jako v Seattlu nebo síť vlaků nadzemní dráhy jako je v Chicagu. K dispozici budete mít i 50 nových struktur, včetně masivních nástupišť, mořských přístavů, špičkově vybavených přistávacích ploch pro helikoptéry, nebo i různých populárních objektů, jako historické nádraží, klasická americká označení cest, evropské turistické atrakce, ad. Kontrolu získáte i nad jednotlivými prostředky, jako ambulance, hasičské vozy, helikoptéry, ad., které budete muset navigovat na místo určení. S tím, jak se spletitost různých dopravních systémů ve vašem městě bude rozrůstat, bude nutné také zajistit, aby se všichni obyvatelé dobře orientovali a tak nesmíte zapomenout ani na pečlivé značení. A samozřejmě, že se nevyhnete ani novým pohromám.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články