RPG Shin Megami Tensei i v Evropě
zdroj: tisková zpráva

RPG Shin Megami Tensei i v Evropě

10. 5. 2005 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft včera oznámil, že získal exkluzivní práva na distribuci třetího dílu známé RPG řady, co se objeví koncem měsíce června v Evropě a Austrálii na konzoli PS2.

Projekt Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call (v Americe s podtitulem Nocturne) nás zavede do post apokalyptického Tokia v době, kdy byla téměř celá světová populace vyhubena globální katastrofou nazývanou Conception a kdy démoni napadli Zemi. V tomto kontextu asi nepřekvapí přítomnost Danteho ze série Devil May Cry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nicméně osud planety leží na bedrech někoho jiného, jde o chlapce, jenž musí podstoupit životní zkoušku při konfrontaci s démonickými kreaturami a zachránit tak svět před zničením. Během tohoto úkolu střetnete více než stovku typově různých démonů, kteří půjdou naverbovat do vaší armády. Přičemž jejich fúzí lze vytvářet další zajímavé druhy. Ústřední protagonista bude přitom využívat síly Megatama, což má být parazitická forma života, která mu propůjčuje démonickou sílu. Konečně znáte to, proti ohni se nejlépe bojuje právě ohněm. Pekelný soubojový systém pak bude takovou třešničkou na tomhle dortu, který má mít na rozdíl od tradičních JRPG mnohem dospělejší pojetí a délku svého trvání okolo pěti desítek hodin!
zdroj: PR

martin

Nejnovější články