Re-edice Mashed: Fully Loaded s bonusovým obsahem
zdroj: tisková zpráva

Re-edice Mashed: Fully Loaded s bonusovým obsahem

25. 1. 2005 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Závodní arkáda Mashed z loňského léta se stala hitem síťových party a dodnes se v ní svádí souboje například v redakci Levelu, ale jinak, vzhledem ke své zábavnosti i ceně 299 Kč neprávem upadla v zapomnění.

Mashed zdroj: tisková zpráva Toho si všiml distributor Empire a ve snaze tuto hru oživit nepřichystal datadisk, jak bývá zvykem, nýbrž vylepšenou re-edici s názvem Mashed: Fully Loaded. Nabídne vše z původní hry společně s bonusovým obsahem, jež zahrnuje nový trénink (6 módů), nové turnaje (Turbo, Ice, Night) a vylepšenou grafiku obohacenou o více efektů, kameru či předělaný systém sbírání power-upů.

To by samo o sobě celkem stačilo, ale tvůrci hry z firmy Supersonic u toho nezůstali a přidali ještě dvě nová prostředí (bude jich 15 oproti 13 v originálu) či 17 variant tratí (celkem 30). Dále se můžete těšit na 15 vozidel s různým ovládáním (původní hra jich obsahovala 13 a vzájemně se tolik nelišily) nebo 21 dalších úkolů v singleplayeru (dohromady 60). Re-edice Mashed: Fully Loaded se objeví v březnu a ve Velké Británii se má prodávat za mírně sníženou cenu 20 liber (tzn. v přepočtu do tisícovky českých korun).

zdroj: CVG

jd

Nejnovější články