Raven Squad v amazonské džungli
zdroj: tisková zpráva

Raven Squad v amazonské džungli

28. 5. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nejprve v RTS módu někam vojáky dovedete a pak to tam s nimi v pohledu z vlastních očí vyčístíte.

Píše se rok 2011 a v amazonských džunglích to vře, což znamená jediné. Musíte tam vyrazit a dát všechno do pořádku. Jak jinak. Hra Raven Squad od neznámé společnosti Atomic Motion bude v pohybu představena na E3, ale pár informací už je o ní známo nyní. Zejména fakt, že půjde o kombinaci klasické real-time strategie a FPS střílečky. RTS část budete hrát z klasické ptačí perspektivy, budete ovládat jednotky, přesouvat je a útočit. FPS část hry bude samozřejmě z vlastního pohledu a měla by obsahovat vše, co střílečky od konkurence. Raven Squad tedy budou v podstatě dvě hry v jednom a vy musíte oba herní žánry mistrně ovládnout, abyste ji pokořili.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co takhle kombinace v praxi znamená? Zaúkolujete svou skupinu vojáků zaútočit na budovu a pak už ovládání přeberete vy a v FPS módu vnitřek pěkně vyčistíte. Nebo v RTS pohledu navedete své vojáky do vozidel a v FPS módu si zajezdíte. Za nepřátelskou linií v amazonských džunglích budete ovládat dvě skupiny vojáků po osmi lidech, z nichž každý bude mít své speciální schopnosti a přednosti. Právě na výběru vhodného vojáka bude záležet, zda budete schopni splnit misi.

Jelikož ale půjde vaše úkoly mise plnit různými způsoby, bude jen na vašem taktickém uvažování, jakým směrem se vydáte. Hra bude samozřejmě obsahovat také multiplayer. V kooperačním módu budete moct s dalším hráčem plnit singleplayer mise. Zda budou ve hře i speciální levely extra pro multiplayer, to zatím oznámeno nebylo.

Hra Raven Squad: Operation Hidden Dagger, jak zní její celý název, je vyvíjena pro Xbox 360 a PC a vyjít by měla ještě tento podzim - více v loňském oznámení.
zdroj: TTG

chewiedc

Nejnovější články