První obrázek z Resistance 2?
zdroj: tisková zpráva

První obrázek z Resistance 2?

3. 1. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Insiderský blog ukázal dosud neohlášeného nástupce PS3 bestselleru. Má to ale háček...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Insiderský blog Surfer Girl před časem přinesl údajné obrázky z nového Prince of Persia a dnes se vytasil s prvním údajným screenshotem z chystané akce Resistance 2. Ta se zřejmě brzy dočká oficiálního oznámení: ostatně, měli jsme tu její odhalení, uniklé plány tvůrců a konečně si Sony před pár dny zaregistrovalo ochrannou známku. Potud by bylo všechno v pořádku, jenže co je ten obrázek vlastně zač?

Bezprostřední reakcí hráčů na diskusních fórech bylo: "Aha, Resistance 2 vyjde i na Wii". Jiní oponují, že takhle špatně nemůže vypadat snad ani PSP verze. Nesmíme ale zapomínat, co píše Surfer Girl: jde o obrázek z loňského dubna nebo května, tzn. z doby, kdy se hra musela v nacházet v alfa stádiu. A jak vám potvrdí každý vývojář, hry takhle v zárodku zkrátka vypadají: pokud nevěříte, podívejte se na web o prvním Resistance, kde najdete dost podobné screenshoty.

S největší pravděpodobností tak lze insiderskému blogu věřit: ostatně, modely se prvnímu Resistance v lecčem podobají. Nabízí se akorát otázka, proč někdo pouští do éteru takový obrázek. Na hru rozhodně nevrhá dobré světlo a kvůli jeho úniku na internet dost možná někdo přijde o práci. Nám hráčům tedy nezbývá než doufat, že se autoři pokusí rychle přebít negativní dojem a hru oficiálně představí i s pořádnými screenshoty.

zdroj: Surfer Girl Reviews Star Wars

levis

Nejnovější články