První informace o FIFA 2002
zdroj: tisková zpráva

První informace o FIFA 2002

19. 5. 2001 13:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vše, co jsme psali o NHL 2002 platí i o FIFA 2002 - pokud skutečně uvidíme některé změny, budou spíše kosmetického charakteru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva EA Sports na E3 předvádí to, co považují za nejdůležitější: nový systém přihrávek, který umožní lepší přihrávání volným hráčům a lepší přihrávky na jeden dotek. Hlavně ale údajně hru trošku zpomalí a nebude tak nutné zbavovat se míče prakticky vzápětí poté, co jej dostanete na nohu. Zlepšením zraku projdou i rozhodčí, kteří budou při vynášení verdiktu posuzovat i jestli hráč fauloval soupeře zezadu (tam je to žlutá až červená) či zepředu (kde stačí jen napomenutí).

FIFA 2002 vyjde v tradičním podzimním termínu pro PC, PS2 a Xbox. Bohužel zatím nejsou venku jako vždy touto roční dobou (=rozuměj dlouho před vydáním hry :) žádné kloudné obrázky, takže musíte vzít zavděk třemi podezřele vyhlížejícími ukázkami z Playstation 2 verze nebo jedním hezkým, ale pouze renderovaným obrázkem, který se podařilo získat Bonuswebu přímo v Los Angeles. A nakonec si určitě projeďte tiskovou zprávu shrnující všechny přednosti FIFY 2000 (konečně půjde navolit si své vlastní klávesy na ovládání!) a anglicky napsané první dojmy z předváděčky hry za zavřenými dveřmi na E3.

Ondřej&jd

Nejnovější články