První detaily o Pro Evolution Soccer 4
zdroj: tisková zpráva

První detaily o Pro Evolution Soccer 4

9. 6. 2004 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Konami připravuje pro příznivce jejich oblibené fotbalové série další pokračování s názvem Pro Evolution Soccer 4.

Alespoň tak bude tento titul znám v našich zeměpisných šířkách. Kdybyste zajeli více na východ, třeba až do Japonska, museli byste jej hledat pod názvem Winning Eleven 8 (WE7 byl ekvivalent PES3). Ale to až po 5. srpnu, kdy tam hra začne být prodávána a navíc jenom pro PlayStation 2. V Evropě se Pro Evolution Soccer 4 ve verzi pro PS2, která bude navíc bez online módů, objeví na pultech až 29. října. O několik dní později by měla následovat i jeho PCčková obdoba, pravděpodobně opět na DVD od CD Projektu, ale už s tolik žádanou podporou multiplayeru. V budoucnu se má objevit ještě verze pro Xbox, nicméně už nyní je k dispozici pár scanů, na nichž je mimojiné zachycena postava s tváří Pavla Nedvěda.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další scany z PES4 najdete v tomto diskusním fóru

Nyní jsou už také známy první informace o tom, co všechno by Pro Evolution Soccer 4 měl obsahovat. Především jsou to tedy nové stadiony Bologna, Perugia, Brescia, Sampdoria, Newcastle, Leeds, Fullham, Tottenham, Middlesbrough, Real Madrid, Valencia, Deportivo La Coruna, Stade de France a Marseille. Dále zde budou samozřejmě i nové ligové týmy, dokonce jich má být 64, takže jejich celkový počet se vyšplhá na 138. Kluby ze Španělska, Francie, Itálie, Anglie, Německa a Holandska budou představeny pod svými skutečnými názvy. Celkem má hra obsahovat více než 200 fotbalových klubů a národních týmů.

Dále se v PES4 můžete těšit na bohatší možnosti nastavení a příjemnější uživatelské rozhraní, zcela nový způsob centrování/nahrávek (ovlivníte výšku a vzdálenost) a triků s míčem (včetně Adidas Roteiro z EURO 2004), upravený systém přímých kopů a penalt (můžete si vybrat ze dvou hráčů), čárové rozhodčí signalizující ofsajd praporkem, dresy zašpiňující se od bláta při špatném počasí atd. Neoficiální zprávy hovoří ještě o zdokonalení umělé inteligence počítače i rozhodčích (např. žlutou kartu prý dají až po druhém ostřejším faulu), pěti dalších schopnostech fotbalistů (Keep Dribble, Line Positioning, Side Player, Centre Player, Sliding) a jejich navýšení při výhře Ligy Mistrů, nové fyzice míče, který se má pohybovat nezávisle na hráči apod. - podrobnosti najdete na PES Corner fansite.

Mimochodem, na GameCentru uveřejnili rozhovor s Filipem Hartmannem z domácí fanouškovské stránky Pes.Fifa.cz.
zdroj: fansite

korgull&jd

Nejnovější články