Pro Evolution Soccer 2009 oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 2009 oficiálně

23. 6. 2008 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konami kapituluje před nezadržitelnými fanoušky, vlnou scanů i nafocených menu a vydává první obrázky. + UPDATE

K oznámení nového ročníku fotbalového simulátoru Pro Evolution Soccer (naposledy 8/10, recenze) dochází většinou v těchto dnech, a když už to vypadalo, že se ani přes víkend nic nestane, náhle se věci dostaly do pohybu. Lépe řečeno je tam uvedl někdo nepovolaný, kdo se dostal k současnému buildu hry a nafotil jej na digitální foťák. Na fórech se spustila diskuse o vlastnostech dílka, večer dorazily první scany a dnes již Konami rezignovalo a samo uvolnilo pětici oficiálních obrázků, které si můžete prohlédnout níže.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vzhledem k vrcholícímu fotbalovému šampionátu to rozhodně není špatné načasování a zraky fanoušků se navíc již týdny bedlivě upírají k tomu, s čím se vývojáři sami sebe letos pokusí trumfnout. Všechno, co lze z nafocených menu vyčíst, jsou přitom jen spekulace, tudíž třeba je brát na lehkou váhu, alespoň do oficiálního oznámení hry (resp. informací přímo od vydavatele).

První obrázek předvádí editor dresů, v němž si budete moci přizpůsobit vzhled týmu a dokonce hráčům na prsa nalepit reklamní značky Adidas, přičemž menu ukazují samostatný výběr trička, šortek i ponožek. Mnohem zajímavější je pak druhá fotka hlavního menu, nabízejícího exhibici, ligový zápas, pohár, Master League i vlastní scénáře.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A ještě jeden poznatek - mluvilo se o tom již dříve, ale alespoň dle (zřejmě současného, či alespoň velice nedávného) vzhledu menu se hra opravdu bude nazývat jen zkratkou, čili PES 09.

Pro Evolution Soccer 2009, nebo tedy PES 09, vyjde jako vždy koncem října nejspíš opět pro PC, Xbox360, PS3, Wii a PS2.

Update (12:25): Se zpožděním dorazila i tisková zpráva, kromě "plánovaných nových vylepšení" toho moc konkrétního nezmiňuje. Hra prý prošla zásadní obměnou grafiky, přibyly hráčské pohyby i možnosti jejich ovládání, stejně jako klíčové prvky pro online hru.
zdroj: diskusní fóra

levis

Nejnovější články