Připomenutí akce Showdown: Scorpion
zdroj: tisková zpráva

Připomenutí akce Showdown: Scorpion

11. 8. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Scorpion je kódové označení tajného agenta organizace ICTS, kterého si v této akci zahrajete...

Sadu nových screenshotů z nadcházející futuristické first-person akce Showdown: Scorpion vývojářů B-Cool Interactive zveřejnila vydavatelská společnost Akella. Abyste vůbec věděli, co si máte v té černočerné tmě představit, jedná se o záběry průmyslových scenérií oblasti volného obchodu v Zábřehu. Abyste tomu rozuměli, hra se odehrává v časech budoucích, které poznamenaly četné ekonomické a politické krize. Jen pár silných zemí ustála 20. léta tohoto století, zatímco slabší se zhroutily a zanechaly za sebou jen zkázu, znečištění a anarchii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Trhliny v mocenském prostředí vyplnily nadnárodní společnosti, jež se ujaly kontroly nad opuštěnými teritorii a vytvořily tzv. Free Commerce Areas (FCAs). Příběh hry se dále rozvíjí do 30. let, kdy se v Súdánu objevily trosky neznámého původu. V nich pak byly nalezeny zvláštní a dost pravděpodobně nepozemské artefakty, což k místu připoutalo ještě víc pozornosti završené zahájením organizovaného průzkumu a vykopávek. Po několika měsících práce však na místě došlo k výbuchu doprovázeného kontaminací celé oblasti. Aby se dál nic nešířilo, bylo rozhodnuto o použití nukleárních zbraní, které měly region vyčistit. Reakcí na tyto události bylo sepsání smlouvy mezi FCAs a UN, omezující používání nebezpečných technologií a zbraňových systémů, a vytvoření komise (ICTS) disponující vlastní vojenskou a špionážní silou, která by na to vše dohlížela.


Ve stejnou dobu založili přeživší súdánskou katastrofu novou společnost nazvanou Zenith. Její velitelství se nachází v Záhřebu. Zenith velice rychle rozehrál vysokou hru na poli zbraní, farmacie a IT. V roce 2068 však bylo během likvidace albánské extrémistické skupiny v Kosovu objeveno pospolu s běžnými zbraněmi od Zenithu několik blíže neidentifikovatelných biologických kousků, takže ICTS začala vyšetřování. Plán je infiltrovat do Zenithu jako zákazník s úzkou vazbou na jednu teroristickou organizaci a získat důkaz o ilegální činnosti. Na tuto misi se hodí jediný člověk, jeden z nejlepších agentů, které kdy ICTS měla - Scorpion. A hádejte, kdo jej ztvární... Těšit se přitom můžete na intenzivní akci kombinující souboje se špionážním postupem, příběh podpořený in-game filmečky, upgradovatelné zbraně, možnost získat nadpřirozené fyzické síly, nepřátele schopné všeho, atd. Další podrobnosti o hře naleznete na oficiálních stránkách. Nakonec ještě dodáme, že vydání Showdown: Scorpion je naplánováno na začátek příštího roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články