Přerostlá kreveta z Lost Planet 2
zdroj: tisková zpráva

Přerostlá kreveta z Lost Planet 2

14. 4. 2010 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V multiplayeru potkáte nejenom mechanoida s plamenometem na zádech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Sci-fi střílečka Lost Planet 2 má před vydáním a novináři si tak konečně mohli vyzkoušet i očekávaný multiplayerový mód. "Mám z něho dobrý pocit, ale Capcom ještě nemá vyhráno," shrnuje své dojmy např. zpravodaj serveru IGN. A proč že tomu tak je?

Druhý díl zachovává vše podstatné z původní hry: budete házet diskové granáty a hledat obleky potřebné k přežití, ať už v módu Elimination (variace na DM), Post Grab (přejmenovaný Conquest) anebo v novém způsobu hraní jménem Fugitive. Tady se malá skupinka "uprchlíků" pokusí dostat z dosahu početnějšího druhého týmu pátračů.

Na předváděčce hry měl Capcom připravené čtyři mapy: předělávku Pirate Fortress z původní hry, dále lokaci Dual Complex s ropnou plošinou a spoustou úzkých mostů, džunglovou mapu Turbulent Jungle a rozlehlou Thunderpeal Mountain, kde se v exteriérech jezdí i ve vozidlech: třeba v obrovském mechanoidovi, připomínajícím něco "mezi pavoukem a krabem". Když už jsme u těch zvířat, na téhle mapě se hráči střetli i s obrovitou, přerostlou krevetou, která si s sebou na zádech nesla plamenomet. Už se také nemůžete dočkat, až si to s ní rozdáte?

Lost Planet 2 vyjde 11. května pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Marcus Fenix v Lost Planet 2  [18.2.2010 10:10]
6 minut hraní Lost Planet 2  [18.1.2010 10:10]
Filmečky z Lost Planet 2  [2.10.2009 14:14]

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články