Představení RTS Battle for Atlantis
zdroj: tisková zpráva

Představení RTS Battle for Atlantis

19. 3. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Play Ten Interactive připravuje na konec tohoto roku novou, a v určitém směru inovativní, real-time strategii s názvem Battle for Atlantis.

Tato hra je postavena na enginu použitém při vývoji titulu Sparta: Ancient Wars, ale vylepšeném o nové technologie vody. Ostatně už z názvu je zřejmé, že děj díla se bude točit kolem bájné Atlantidy. Příběh titulu vypráví o tom, jak se rozhořela válka, když lidé objevili civilizaci Atlantidy, jež byla celé věky ukrytá na dně oceánu. Podcenili moc Atlanťanů, kteří, jak se zdá, dokáží poručit větru i vodě, a to se jim zle nevyplatilo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak uvádí oficiální materiály, poprvé v historii tohoto žánru má být vytvořen úplný fyzikální model vodního světa. To znamená, že vodní plochy v této hře nebudou pouhým neinteraktivním plochým zrcadlem vhodným snad jen k pohybu lodí, ale že budete svědky skutečného živlu, který dokáže rozverné vlnky proměnit v tsunami, zaplavit a zničit krajinu, uvidíte vodopády i klikatící se říčky, to vše okořeněné úžasnými efekty. Paradoxně screenshoty, které vám dnes můžeme k tomuto titulu nabídnout v naší galerii, zachycují vodu minimálně. Fyzikální zákony ale budou platit pro všechny objekty ve hře. Teramorfing bude na běžném pořádku. To vše má významně ovlivnit celkový herní zážitek, přesto základní principy hraní budou tradiční - budete stavět základny, produkovat jednotky, bojovat proti nepřátelům...
zdroj: Worthplaying

korgull

Nejnovější články