Postavte si tým snů v NHL 11
zdroj: tisková zpráva

Postavte si tým snů v NHL 11

6. 8. 2010 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ultimate Team slibuje přes 4100 hráčů i drobné novinky. + OBRÁZKY, VIDEO

EA Sports oznámili, že v nadcházejícím hokeji NHL 11 se vedle tradičního módu Franchise nově objeví také Ultimate Team, tedy de facto přejatá verze stejnojmenných stažitelných rozšíření ze sérií Madden a Fifa. Akorát s tím rozdílem, že Ultimate Team bude přítomen již v základní verzi hry. Konečně si i na ledě budete moci splnit své sny o týmu snů a sbíráním hráčských kartiček si postavit jakýsi Dream Team z hráčů nové EA Ultimate Hockey League, zkráceně EAUHL.

Má jít prý o nejrozsáhlejší mód "sportovní dynastie" v hrách vůbec a má se to s ním zhruba následovně: EAUHL bude při play-off rozdělena na tři samostatné divize, jako první se samozřejmě budete muset kvalifikovat. Během přípravných zápasů si vysloužíte první hráčské kartičky, odehrajete sezónu a v play-off pak budete pokračovat ve sbírání trofejí. Když třeba ligu vyhrajete, každý ze soupeřových hráčů se na stadionu dočká neuvěřitelných emocí a zvednutých vlajek vašeho týmu, aby bylo vidět, s kým má tu čest.


Soupisku týmu pak samozřejmě dáte dohromady podle nasbíraných karet, mezi nimiž naleznete tzv. tréninkové (zlepšují vlastnosti jednotlivých hráčů) či kontraktní (prodlužují počet zápasů, na něž můžete nějakého hráče použít), dále kartičky pro trenéry, loga nebo arény. Protože ne nutně musí pětka sestavená z legendárních hokejistů vždy fungovat na ledě, nebudou chybět diagramy určující percentuální úspěšnost dané hráčské kombinace, přičemž v zásadě platí, že lépe si rozumí hráči ze stejné ligy, týmu nebo stejného založení.

A letmý pohled na čísla dokazuje, že vybírat bude vždy rozhodně z čeho: čeká na vás přes 4100 kartiček z deseti různých hokejových lig plus nejméně pět set dalších "speciálních" s těmi nejlepšími hvězdami. Samotné zápasy už se pak od kariérního módu budou lišit minimálně, při hraní Ultimate Teamu se má např. klást větší důraz na únavu hráčů a proto bude třeba na led posílat všechny čtyři pětky.


NHL 11 - Ultimate Team trailer

NHL 11 od vývojářů z EA Canada vyjde 7. září pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v posledním článku.

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články