People Can Fly o střílečce Painkiller
zdroj: tisková zpráva

People Can Fly o střílečce Painkiller

28. 4. 2004 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

HomeLAN dnes zveřejnil rozhovor s Adrianem Chamirezem ze studia People Can Fly, ohledně již vypuštěné střílečky Painkiller (naše recenze - 85%).

Zástupce vývojářů v něm připouští, že mohli trochu více proplést příběh s děním ve hře a přidat kooperativní mód. Obě tyto záležitosti by však podle něj vyžadovaly další rok práce a stejně si prý není jistý, že by to vůbec šlo. Nicméně, i přes to, že je Painkiller velmi těžko modifikovatelnou hrou (nebyl pro to prostě vytvořen), Peaople Can Fly hodlají na základě neuvěřitelné poptávky od komunity fanoušků zapracovat na podpoře těchto nadšenců. První, co prý můžete očekávat, je vydání nástroje na tvorbu multiplayerových map.

Adrian Chamirez hovořil také o xboxové verzi hry, kterou nyní připravují. Nepůjde prý vzhledem k odlišnostem Xboxu o jednoduchou konverzi. Majitelé Xboxů se ale mohou těšit na nové levely, nová monstra i nové zbraně. Dokonce se pro ně chystá jakési velké překvapení. Chamirez rovněž naznačil, že už ve studiu uvažují o svém dalším projektu, ale zatím neprozradil ani jediný detail. Je ještě brzy a oni teď mají plné ruce práce s xboxovou verzí Painkillera a rozvíjením multiplayeru pro PC.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články