Oznámení závodů MX vs. ATV Reflex
zdroj: tisková zpráva

Oznámení závodů MX vs. ATV Reflex

15. 5. 2009 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nový fyzikální engine, intuitivní ovládání a deformace terénu, to budou další offroady.

Vývojáři z Rainbow Studios pod hlavičkou vydavatele THQ pracují na dalším pokračovateli zavedené off-roadové série MX vs. ATV (pohled na dřívější díly), který se s podtitulem Reflex objeví na trhu koncem letošního roku. Novinkou má být pokrokový fyzikální engine Rhytm Racing 2.0, který dojde svého uplatnění v údajně pestré nabídce herních režimů a prostředí. Z dostupných obrázků je sice zřejmé, že hlavní slovo zde budou mít motorky a terénní čtyřkolky, nicméně typové zastoupení dopravních prostředků má být prý mnohem bohatší.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci dále mluví o novém systému ovládání pomocí obou analogových páček, systému, jenž má být jednak velmi intuitivní a druhak umožní separátně ovládat závodní stroj a samotného jezdce. Ve druhém případě se má na mysli jeho precizní polohování, od důležitého přenášení váhy jeho těla, po provádění rozličných akrobatických kreací během jízdy. Zajímavě se jeví info o deformovatelném terénu tratí, takže herní prostředí se díky tomu bude průběžně měnit. A své si k výsledku závodění řeknou vyjeté koleje a podobné lahůdky.

Zatím nebyly prozrazeny konkrétnější detaily, třeba ohledně online multiplayeru. Takže dnešní povídání můžeme uzavřít s resumé, že hra MX vs. ATV Reflex se objeví ve verzích pro současné konzole (PS3 a X360) a handheldy (PSP a DS).
zdroj: WP

mart

Nejnovější články