Oznámení Universal Combat: Hold the Line
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Universal Combat: Hold the Line

8. 7. 2004 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Původně série Battlecruiser, nyní Universal Combat má zaděláno na nový datadisk s názvem Universal Combat: Hold the Line.

Oznámila to dnes společnost 3000AD. Vydání tohoto addonu je naplánováno na období okolo Vánoc. Kterého roku však tvůrci neuvádějí ;) Podle tiskové zprávy nejsou momentálně žádné plány na vytvoření plnohodnotného pokračování série Battlecruiser. Datadiskem Hold the Line se tvůrci chtějí soustředit na některé kritické části předchozí hry a nabídnout tak hráčům lepší a zábavnější zážitek.

Těšit se můžete na dva nové scénáře kampaní a pět scénářů pro Instant Action. Chybět samozřejmě nebudou nová vozidla a zbraně (sedm). Představeny vám budou i dvě nové třídy postaviček (Tactical Force Marine a Special Corps Marine). Vylepšení se dotknou z velké části například grafiky. Grafický engine prošel několika zásadními změnami. Má být rychlejší a podporovat řadu pěkných nových efektů. Zahrnuje také nový skeletální animační systém postav. Všechny modely postav budou mimochodem úplně nové a velice detailně propracované. Vylepšen byl rovněž základ pro terén, do kterého se počítají mj. i prý velmi silně zdokonalené efekty vodních povrchů. Interface utrpěl pouze drobné úpravy. Pokud jde o zvuk, hra má využívat OpenAL, což s sebou nese spoustu rozvinutějších možností a voleb. Nějaké větší změny se týkají i multiplayeru. Podrobnosti se o nich můžete dočíst na oficiálních stránkách titulu v sekci FAQ. Ještě pře vydání datadisku, jehož součástí budou také modifikační nástroje, se prý dočkáte single-playerového i multiplayerového dema.

3000AD zároveň pracuje ještě na jednom svém titulu, který má se sérií Universal Combat evidentně mnoho společného, i když má stát úplně mimo ni a začít úplně novou ságu. Rovněž podle jeho pracovního názvu to zatím nevypadá, že by šlo o zcela novou akční sérii. Hra se totiž jmenuje Universal Combat: Edge To Edge. Tvůrci nicméně slibují, že v následujících měsících odhalí jeho nový název. My jsme už o ní jednou psali, a to letos v březnu, když byla ještě spolu s jinou hrou stejného týmu oznámena. Její vydání je naplánováno na začátek roku 2005.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články