Oznámení ThreadSpace: Hyperbol
zdroj: tisková zpráva

Oznámení ThreadSpace: Hyperbol

10. 7. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Svou novou akčně strategickou hru dnes představila společnost Iocaine Studios.

Dílo se jmenuje ThreadSpace: Hyperbol a jeho vývoj započal jako studentský projekt už v roce 2003 na Kalifornské univerzitě. V roce 2004 byl také předváděn na studentské výstavě IGF. Pak jeho tvůrci ve své práci pokračovali, když měli čas, o víkendech. V roce 2005 se Hyperbol stala finalistkou soutěže ve volné kategorii IGF a Slamdance BIG C, načež se prezident studia Iocaine, Jason Fader, letos rozhodl rezignovat na svou pozici ve společnosti Blizzard Entertainment a věnovat svůj veškerý čas na dokončení hry. Její vydání je naplánováno na srpen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

ThreadSpace: Hyperbol se má odehrávat ve velmi vzdálené budoucnosti. Asi vás nepřekvapí, že v té době už bude lidstvo umět cestovat vesmírem na velké vzdálenosti. V této verzi budoucnosti to bude s využitím mimozemské technologie jakýchsi Hyperkanálů, jejichž síť je tak rozsáhlá, že se přes ní lze dostat do dalekých slunečních soustav oplývajících neskutečným bohatstvím a dost možná i skrývajících tajemství rasy, která Hyperkanály vyvinula. Hra začíná v chaosu, který po sobě zanechaly korporace dychtící po bohatství zmíněných soustav, poté, co zdejší oblasti kolonizovaly a o několik desetiletí později se náhle zhroutily.

Teď spolu zde bojují o nadvládu tři frakce - Drake Republic , Intercorporation Military Force (IMF) a Syndicate. Každá z nich má vlastní představy o fungování společnosti a tak není dohoda možná. Hráč ztvární žoldáka a budete si proto moci vybrat, se kterou ze stran půjde do boje. K dispozici budete mít loď, kterou budete moci různě přizpůsobovat, vizuálně (různé druhy křídel, apod.) i funkčně (asi 30 druhů střel). Hra má podporovat také multiplayer až pro 16 hráčů. Více vám prozradí oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články