Oznámení Telladar Chronicles: Decline
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Telladar Chronicles: Decline

7. 6. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ukrajinský vývojářský tým MindLink Studios dnes oznámil vývoj real-time strategické válečné fantasy 3D hry s názvem Telladar Chronicles: Decline.

Příběh tohoto titulu pokrývá události Války Sedmi národů a vlastně přechází příběhu jiného projektu stejné řady - Telladar Chronicles: Reunion, jehož vývoj rovněž právě probíhá. Herní svět se jmenuje Miere. Hráč se ocitne přímo uprostřed všech těch válečných plánů. Bude mít k dispozici několik hrdinů, se kterými zažije náklonnost i nenávist, přátelství i zradu, porážky i vítězství.

Originální fantasy svět Telladar Chronicles: Decline budou obývat nejrůznější národy, každý se svou vlastní historií a unikátním magickým a vojenským systémem. Příběh hry má být spletitý, s mnoha vedlejšími záplatkami a několika možnými konci. Jedinečná prý bude i struktura misí a řízení vojsk. Ve hře bude totiž docházet k velkým bitvám armád s až 20 tisíci kreaturami. Přestože je hra prezentována jako RTS, ponese i některé prvky RPG. Hrdinové a jejich vojska budou moci během bojů nabývat zkušenosti a neustále se zdokonalovat. Vydání hry tvůrci plánují až na příští rok.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články