Oznámení Shadowgrounds Survivor
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Shadowgrounds Survivor

12. 6. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příběh o třech přeživších, kteří spojí síly se zbytky lidského odboje proti vetřelecké invazi v pokračování střílečky z r.2005.

Finské vývojářské studio Frozenbyte dnes přišlo s oznámením vývoje svého nového projektu s názvem Shadowgrounds Survivor. Že vám přijde ten název nějak povědomý? To bude tím, že se jedná o něco na způsob pokračování úspěšné akční hry Shadowgrounds z roku 2005 (recenze). V prodeji by se měl tento titul objevit ještě letos, a to ve verzi krabicové, stejně jako digitální.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Shadowgrounds Survivor vypráví příběh o třech přeživších, kteří spojí své síly se zbytky lidského odboje v rámci pokračujícího žhavého boje proti nepřátelské vetřelecké invazi. Z toho plyne, že k dispozici budete mít tři hratelné postavičky. Každá z nich bude mít svou vlastní výjimečnou taktiku. Vývojáři slibují silnou atmosféru a návykovou hratelnost, avšak rovněž různá grafická vylepšení (vč. nových efektů zbraní, aj.), integrovanou fyziku, nový originální soundtrack z dílny skladatele jménem Ari Pulkkinen a editační nástroje.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Základní principy mají vycházet z původního díla, ale dočkáte se i nových prvků, mezi něž patří například strážní věž nebo drtiví mechové. V kampaňovém módu bude kladen důraz na akci. Jeho příběh je odvíjí souběžně s příběhem Shadowgrounds a rozvíjí jej do nových lokací (navštívíte místa pokrytá sněhem a ledem, špinavé stoky i Novou Atlantidu). Dále tu má být také mód zvaný Survival, ve kterém hráč bude muset čelit hordám monster. Svou roli v tom sehraje neúprosně ubíhající čas. K nahlédnutí jsou v naší galerii dva první obrázky. Více později na oficiální stránce.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články