Oznámení Rainbow Six Vegas 2
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Rainbow Six Vegas 2

20. 11. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Do města hříchu se vrátíte již na jaře v polo-pokračování s tajemnými inovacemi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Kdo z hráčů se v sobotu večer díval na filmovou krimi-komedii Dannyho parťáci, asi si nemohl nevzpomenout na loňské Rainbow Six Vegas a názorně si u TV ověřil, že stejné kasino v Las Vegas bylo v akčním hitu ztvárněno velmi věrně zvenku i zevnitř. UbiSoft se na místo činu vrátí v čerstvě oznámeném Rainbow Six Vegas 2 pro PC a next-gen konzole. Oslaví tak 10. výročí této série s puncem Toma Clancyho, mající dosud na kontě 6 dílů s 16 miliony kusů.

Jak už to tak u tohoto výrobce bývá, konkrétní info aby člověk v tiskovce hledal s lupou. Dvojka má přinést nějaké neupřesněné inovace v hratelnosti při zachování toho, co se fandům líbilo v předchůdci, přesně podle hesla "více toho samého", což přiznal i šéf vydavatele Yves Guillemot. V ještě úžasnější grafice (no nevím, viz první obrázek) projdete singleplayerovou kampaní odehrávající se v různých lokacích roztroušených po městě hříchu, kde budete moci využít nových, opět nespecifikovaných taktických možností. Multiplayer nabídne kooperativní online hru i klasické soupeření s živými protivníky, poskytující "bezprecedentní interakci mezi SP a MP módy".

Vegas 2 vyvíjí opět montrealské studio UbiSoftu a vyjde již na jaře 2008. Jindy bych si pomyslel, že jde o tradiční klamání akcionářů nesplnitelným termínem (viz Far Cry 2). Avšak vzhledem k zmiňovaným vlastnostem hry mám pocit, že nás čeká opět takové rychle ukuchtěné polo-pokračování / polo-datadisk (prodávané za plnou cenu), prostě něco jako byl (nijak špatný) Ghost Recon Advanced Warfighter 2.

zdroj: PR

jd

Nejnovější články