Oznámení Pro Evolution Soccer 2011
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Pro Evolution Soccer 2011

4. 5. 2010 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Konami slibují revoluční díl své úspěšné fotbalové série.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva S úderem druhé hodiny odpolední padlo embargo a Konami světu oficiálně odtajnili PES 2011 neboli revolučního nástupce úspěšné série fotbalových simulátorů. Nový díl má přidat více realismu i lepší možnosti ovládání, přinést věrohodnější animaci hráčů a větší kontrolu nad tím, co se děje na trávníku.

Každý hráč bude nově mít vlastní ukazatel síly, podle kterého půjde určit, jaké má dotyčný naděje na úspěšný kop na bránu nebo přihrávku. Míče půjde kopat s větší přesností a chybět nebudou ani lepší nakopnutí před branku, krátké výměny mezi hráči, práce s driblujícím míčem nebo víc kliček.

Vaši spoluhráči se dočkají mnohem lepší AI, díky které se vám už nebudou plést do cesty a naopak se pokusí vycítit, kam zrovna míříte, a automaticky si nabíhat. Jejich přihrávky už také nebudou automaticky směřovat k nejbližšímu hráči. Obránci mají přirozeněji držet své pozice (konec vybíhání za každým míčem), tempo hry se bude měnit dle situace (při náhlém brejku začnou všichni víc sprintovat) a nový systém Drag and Drop má pro změnu ulehčit manažerskou stránku hry.

PES 2011 vyjde koncem roku pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PS2 a PSP.

zdroj: PR

levis

Nejnovější články