Oznámení MotorStorm Arctic Edge
zdroj: tisková zpráva

Oznámení MotorStorm Arctic Edge

25. 2. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zamrzlá Aljaška bude kulisou pro další off-roadové závodění, ale už ne na PS3.

Offroadová závodní série MotorStorm se chystá výrazně rozšířit své pole působnosti. Připravuje se totiž MotorStorm: Arctic Edge, který se na podzim objeví na konzolích PS2 a PSP. Vývoj mají přitom na starost v Bigbig Studios (Pursuit Force), pobočce Evolution Studios zodpovědné za dva dosud vzniklé PS3 díly (recenze jedničky a Pacific Rift)

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už podtitul Arctic Edge napovídá, dramaticky se změní prostředí závodů. Tentokrát budeme konfrontováni se zamrzlou a nehostinnou krajinou Aljašky, kam bude možné vyrazit po výběru preferovaného vozu z jedné ze šesti tříd, viděných již v předchozích herních dílech. Navíc, pro účely hry, přibudou ještě dva speciální stroje - Snowcat a Snow Machine. Stroje maximálně uzpůsobené zdejším náročným podmínkám, v prvním případě jde o dobře známé robustní pásové vozidlo.

zdroj: Archiv


Motorstorm Arctic Edge trailer

Samozřejmostí má být možnost dílčího upravení vašeho plechového miláčka. A to jak co se týče vizuálního vylepšení, tak jeho technických parametrů. Bude jistě zajímavé sledovat, nakolik odlišné budou tyto verze oproti kapitolám na technologicky vyspělé PS3, počítaje v to také případné multiplayerové vyžití. U PSP se např. mluví o lokálním multiplayeru pro osm hráčů a online žebříčcích.
zdroj: GameSpot, PR, VE

mart

Nejnovější články