Oznámení MotoGP 07 i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Oznámení MotoGP 07 i pro PC

27. 2. 2007 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco americká pobočka Climaxu v Santa Monice byla právě uzavřena a zbytek se reorganizuje po prodeji závodní divize Climaxu společnosti Buena Vista Games, THQ dnes ohlásili další závodní titul z řady, kterou se proslavila - MotoGP 07.

Vývojáři tentokrát nezůstávají zaměřeni pouze na platformu Xbox 360, jako v případě loňského MotoGP 06 (68%), nýbrž chystají hru také na PC. Nový ročník téhle motocyklové série, které se celkově vyexpedovalo 1,5 milionu kusů, pochopitelně přinese realitě odpovídající data jezdců a stájí z aktuální sezony.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ačkoli to není z prvních čtyř screenshotů znát, vizuálně největší novinkou MotoGP 07 se asi stanou konečně interaktivní davy diváků na krajích silnice. Po vzoru skutečného šampionátu přibude mezi okruhy italské Misano a z motorek zase nový typ s obsahem 800cc. Změn by měl doznat městský Extreme mód, ale zatím nebyly specifikovány. Rozhodně se však můžete těšit na lepší podporu pro pořádání online turnajů i na výrazně bohatší možnosti pro přizpůsobení motorek či jezdců k obrazu svému. MotoGP 07 vyjde někdy letos na podzim.
zdroj: PR

Nejnovější články