Oznámení Mario & Sonic at the Olympic Games
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Mario & Sonic at the Olympic Games

29. 3. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Sega a Nintendo oznámily, že dají dohromady své dva hlavní maskoty - Maria a Sonica - v jejich prvním společném dobrodružství v jedné jediné hře s názvem Mario & Sonic at the Olympic Games.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Té se dočkají ještě letos na Vánoce majitelé Wii a DS, přičemž v Americe a Evropě její vydání zajistí Sega a Nintendo si vezme na starost Japonsko.

Jak jste již asi vytušili ze samotného názvu titulu, Mario a Sonic prověří své schopnosti na Olympijských hrách, a to konkrétně přímo na těch, které se budou konat v roce 2008 v Pekingu (Beijingu). Samozřejmě na to nebudou sami. Spolu s nimi se v prostředí vytvořeném podle oficiálního dějiště her zapotí také jejich kamarádi - Luigi, Knuckles, Yoshi, Tails, a další. I za ně, anebo proti nim, si budete moci zahrát. Do akce budou pochopitelně zapojeny unikátní ovládací systémy obou konzolí. Takže, ačkoliv jsou Vánoce ještě poměrně daleko, možná už byste se měli začít připravovat, abyste Sonicovi a Mariovi byli co platní, až s nimi poběžíte běh na 100 metrů, střihnete si turnaj ve stolním tenise, zčeříte hladinu vody v koupací čapce, atd.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články